Endüstriyel Un
Çiftlik (Tandır ve Simitlik)
Çiftlik (Tandır ve Simitlik)
Ürün Spekti
  • -İçindekiler = Buğday Unu, Enzim ve Askorbik Asit
  • -Kül = Max: %1.35
  • -Protein = Min: %12.50
  • -Rutubet = Max: %14.50
Paketleme
  • -50 Kg'lık Naylon Çuval
  • -25 Kg'lık Naylon Çuval
Genel Özellikleri
  1. -Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün elde edilmesi
  2. -Homojen gözenek yapısı
  3. -Elastikiyetin iyi olması
  4. -İyi kabarma özelliği
  5. -İstenilen rengi verebilmesi
  6. -Uzun süre tazeliğini koruyabilmesi

  Her çeşit pide, tandır ve köy ekmeği yapımında kullanılır. Ürünün en önemli özelliklerinin başında, yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün elde edilmesidir.