Çiftlik (Tandır ve Simitlik)

Ürün Spekti
- -İçindekiler = Buğday Unu, Enzim ve Askorbik Asit
- -Kül = Max: %1.35
- -Protein = Min: %12.50
- -Rutubet = Max: %14.50
Paketleme
- -50 Kg'lık Naylon Çuval
- -25 Kg'lık Naylon Çuval
Genel Özellikleri
- -Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün elde edilmesi
- -Homojen gözenek yapısı
- -Elastikiyetin iyi olması
- -İyi kabarma özelliği
- -İstenilen rengi verebilmesi
- -Uzun süre tazeliğini koruyabilmesi
Her çeşit pide, tandır ve köy ekmeği yapımında kullanılır. Ürünün en önemli özelliklerinin başında, yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün elde edilmesidir.