Endüstriyel Un
Yulaf Ekmeği Miksi
Tahıl Ekmeği Miksi
Yulaf Ekmeği Miks Spektleri
  • -Dmix Yulaf = 10 Kg.
  • -Su Kaldırma = 5,5 -6 Lt.
  • -Maya = 300 Gr.
  • -Tuz = 150 Gr.
Üretim Aşaması
  • -Hamur Sıcaklığı 24 – 26 °C
  • -Klasik kazanda 35 dk. yavaş / Spiral Kazanda 8-9 dk. hızlı.
  • -Kazanda 15-20 dk. bekledikten sonra şekil verilir. Pasada 50-60 dk. dinlendirilir.
Pişirme Süresi
  1. -Derece olarak, normal ekmek pişirme derecesinden 20 – 30 °C düşük ısıdadır.
  2. -Pişirme süresi 25-30 dakika arasıdır.

  Her gün düzenli olarak yenildiğinde, kolesterol seviyesinin düştüğü, tokluk hissi verdiği ve kilo alışını önlediği gözlenmiştir. Vücudu ağır metallerden (zehirli kurşun, kadmiyum, krom vb.) temizler. Kandaki ürik asit miktarını azaltarak, romatizma ve gut hastalıkları tedavilerine yardımcı olur. Yulaf ayrıca her besin maddesinde bulunmayan, bir antioksidan ürünü olan ve E vitamininin bileşkesine benzeyen Tokotrionelleri içerir.