Endüstriyel Un
Tam Buğday Miksi
Tahıl Ekmeği Miksi
Tam Buğday Miks Spektleri
  • -Worldmix Tam Buğday Unu = 10 Kg.
  • -Su Kaldırma = 5,5 -6 Lt.
  • -Maya = 300 Gr.
  • -Tuz = 150 Gr.
Üretim Aşaması
  • -Hamur Sıcaklığı 24 – 26 °C
  • -Klasik kazanda 35 dk., Spiral kazanda 3-4 dk. yavaş, 8-9 dk. hızlı
  • -Kazanda 15-20 dk. bekledikten sonra şekil verilir. Pasada 50-60 dk. dinlendirilir.
Pişirme Süresi
  1. -Derece olarak, normal ekmek pişirme derecesinden 20-30 °C düşük ısıdadır.
  2. -Pişirme süresi 30-40 dakika arasıdır.

  Tam Buğday Ekmeği, kilo verme, kabızlık ve şeker hastalığının kontrolünde yardımcı olur. Kan basıncı ve kolesterolün yükselmesinin önler. Kanser ve kalp hastalıkları risklerinin azaltılmasında yardımcı olur. Antioksidan etkisi ile hastalanmayı önler.