Endüstriyel Un
Köy Ekmeği Miksi
Tahıl Ekmeği Miksi
Köy Ekmeği Miks Spektleri
  • -Worldmix Köylü Unu = 10 Kg.
  • -Su Kaldırma = 5,5 -6 Lt.
  • -Maya = 300 Gr.
  • -Tuz = 150 Gr.
Üretim Aşaması
  • -Hamur Sıcaklığı 24 – 26 °C
  • -Klasik kazanda 35 dk., Spiral kazanda 3-4 dk. yavaş, 8-9 dk. hızlı
  • -Kazanda 15 – 20 dakika bekledikten sonra şekil verilir. Pasada 50 – 60 dakika dinlendirilir.
Pişirme Süresi
  1. -Derece olarak, normal ekmek pişirme derecesinden 20 – 30 °C düşük ısıdadır.
  2. -Pişirme süresi 35-45 dakika arasıdır.

  Nefis kokusuyla Anadolu’nun eski leziz köy ekmeğini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Bu eşsiz tadı mutlaka deneyin.