Endüstriyel Un
Arpa Ekmeği Miksi
Arpa Ekmeği
Arpa Ekmeği Miks Spektleri
  • -Worldmix Arpa = 25 Kg.
  • -Su Kaldırma = 15 Lt
  • -Maya = 1 Kg.
  • -Tuz = 300 Gr.
Üretim Aşaması
  • -Hamur Sıcaklığı 22-24°C
  • -Klasik kazanda 30 dk yavaş. Spiral kazanda 10 dk hızlı
  • -Kazanda 10 dk bekledikten sonra şekil verilir. Pasada 5*-60 dk dinlendirilir.
Pişirme Süresi
  1. -Derece olarak normal ekmek pişirme derecesinden 20-30 °C düşük ısıdadır.
  2. -Pişirme süresi 25-30 dk. arasıdır.

Ekmekçilik Kültürünün Otantik lezzetlerinden bir diğeri de Arpa Ekmeğidir.
Arpa Ekmeği bol miktarda Protein, B1, B3, B6 vitaminleri içerdiğinden çok besleyicidir.
Demir, magnezyum, selenyum, potasyum, fosfor ve manganez içerir.
Arpa ekmegi şeker hastaları için çok faydalıdır.
Düşük tansiyonu olanlara çok faydalıdır, tansiyonu yükseltir.
Prostat büyümesini önler