Ova 1 (Pasta ve Böreklik)
Ürün Spekti
- -İçindekiler = Buğday Unu ve Askorbik Asit
- -Kül = Max: %0.55
- -Protein = Min: %11.50
- -Rutubet = Max: 14.5
Paketleme
- -50 Kg'lık Bez Naylon
- -25 Kg'lık Naylon
- -0 ve 5 Kg'lık Kağıt Ambalaj
Genel Özellikleri
- -Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınması
- -Kuvvetli bir undur
- -Homojen gözenek yapı sağlayabilmesi
- -Standard ürün verebilmesi
- -Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
- -Ürünlerde kabarma özelliği verebilmesi
Ova 1 her çeşit pasta ve böreklikte kullanılabilir. Ürünün en önemli özelliklerinin başında, yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınması, homojen gözenek yapı sağlayabilmesidir.