Endüstriyel Un
Ova 1 (Pasta ve Böreklik)
Ova 1 (Pasta ve Böreklik)
Ürün Spekti
  • -İçindekiler = Buğday Unu ve Askorbik Asit
  • -Kül = Max: %0.55
  • -Protein = Min: %11.50
  • -Rutubet = Max: 14.5
Paketleme
  • -50 Kg'lık Bez Naylon
  • -25 Kg'lık Naylon
  • -0 ve 5 Kg'lık Kağıt Ambalaj
Genel Özellikleri
  1. -Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınması
  2. -Kuvvetli bir undur
  3. -Homojen gözenek yapı sağlayabilmesi
  4. -Standard ürün verebilmesi
  5. -Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
  6. -Ürünlerde kabarma özelliği verebilmesi

  Ova 1 her çeşit pasta ve böreklikte kullanılabilir. Ürünün en önemli özelliklerinin başında, yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınması, homojen gözenek yapı sağlayabilmesidir.