Endüstriyel Un
Lokman Hekim Miksi
Lokman Ekmeği
Lokman Hekim Miks Spektleri
  • -Dmix Lokman Hekim = 10 Kg.
  • -Su Kaldırma = 6 Lt.
  • -Maya = 250 Gr.
  • -Tuz = 150 Gr.
Üretim Aşaması
  • -Hamur Sıcaklığı 24 – 26 °C
  • -Klasik kazanda 30 dk., Spiral kazanda 2-3 dk. yavaş, 7-8 dk. hızlı
  • -Kazanda 15-20 dk. bekledikten sonra şekil verilir. Pasada 50-20 dk. dinlendirilir.
Pişirme Süresi
  1. -Derece olarak, normal ekmek pişirme derecesinden 20-30 °C düşük ısıdadır.
  2. -Pişirme süresi 30-40 dakika arasıdır.

  Orta Anadolu’nun özel koku tat ve rahiyasını taşıyan buğdaydan çekilen sarı unun nefis lezzet ve kokusuyla Avrupa’nın sert buğdayını karıştırarak nefis bir karışım denedik. Eski ile yeniyi birleştirerek bu eşsiz lezzeti sizler için hazırladık. Her yönüyle doğal olan bu ekmeği yerken eski köy ekmeklerinin nefis kokusunu ve yumuşaklığını hisseceksiniz. Normal ekmeğe göre daha geç bayatlayan Lokman Hekim tamamen doğaldır.