Köy Ekmeği Miksi

Köy Ekmeği Miks Spektleri
- -Dmix Köylü Unu = 10 Kg.
- -Su Kaldırma = 5,5 -6 Lt.
- -Maya = 300 Gr.
- -Tuz = 150 Gr.
Üretim Aşaması
- -Hamur Sıcaklığı 24 – 26 °C
- -Klasik kazanda 35 dk., Spiral kazanda 3-4 dk. yavaş, 8-9 dk. hızlı
- -Kazanda 15 – 20 dakika bekledikten sonra şekil verilir. Pasada 50 – 60 dakika dinlendirilir.
Pişirme Süresi
- -Derece olarak, normal ekmek pişirme derecesinden 20 – 30 °C düşük ısıdadır.
- -Pişirme süresi 35-45 dakika arasıdır.
Nefis kokusuyla Anadolu’nun eski leziz köy ekmeğini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Bu eşsiz tadı mutlaka deneyin.