Endüstriyel Un
Ayçekirdek İçi
Ayçekirdekiçi Ürün Özellikleri
Ayçekirdek İçi Ürün Özellikleri
  • -Lezzet = Taze, lezzetli
  • -Renk = Açık Gri, her biri aynı biçimde.
  • -Nem Oranı = Max 7.0 %
  • -Kırık Oranı = Max 5.0 %
  • -Kabuk Oranı = Max 0.5 %
  • -Sarı Renk Oranı = Max 1.0 %
  • -Katışıklık = Max 0.05 %
  • -Selerotia = Bulunmamaktadır.
Ayçekirdek içi Kullanım Yerleri
  • -Ayçekirdekli Ekmek
  • -Ayçekirdekli Ekmek Miksi
  • -Ayçekirdekli Simit
  • -Ayçekirdekli Kurabiye
  • -Ayçekirdekli Galeta
  • -Ayçekirdekli Ezme
  • -Ayçekirdekli Salata
  • -Kavrulmuş Ayçekirdek İçi
Pişirme Süresi
  1. -Derece olarak, normal ekmek pişirme derecesinden 20-30 °C düşük ısıdadır.
  2. -Pişirme süresi 30-40 dakika arasıdır.